Επίθεση στα Εξάρχεια


Εχθές το βράδυ είχα πάει για το live στην πλατεία Εξαρχείων μαζί με μια φίλη μου. Οταν έφτασα δεν είχα προλάβει το live και ανέβηκα προς την Θεμιστοκλέους για να πάω Στρέφη. Ξαφνικά μπάτσοι μας περικυκλώνουν και μια κοπέλα μας φωνάζει να μπούμε στο σπίτι της για να προφυλαχτούμε. Την στιγμή που έχουμε ανέβει τα σκαλιά και βρισκόμαστε στην εξώπορτα του σπιτιού και μέσα από τα κάγκελα οι μπάτσοι ενώ έβλεπαν οτι δεν θέλουμε να τους κάνουμε τίποτα και οτι απλά θέλουμε να μπούμε μέσα στο σπίτι έριξαν καταπάνω μας σκόπιμα κρότου λάμψης με αποτέλεσμα να με πετύχει στο κεφάλι. Μέσα στα αίματα και σοκαρισμένη από αυτό που μόλις είχε γίνει προσπάθησα να φτάσω στο διαμέρισμα όπου και οι άνθρωποι εκει με βοήθησαν παρα πολύ και τους ευχαριστώ.

Αυτό το δείγμα ωμής αστυνομικής βίας που έζησα εχθές δείχνει το πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση. Δεν έκανα πραγματικά τίποτα οπως και οι υπόλοιποι που χτυπήθηκαν και συλλήφθηκαν μετά. Το χθεσινό βράδυ δείχνει την μπατσοκρατία που οποιος βρεθεί ακόμη και τυχαία στο δρόμο της θα τον κατασπαράξει.

Παρόλα αυτα ολοι μας πρεπεί να αντισταθούμε.Ο καθένας έχει το δικαίωμα και πρέπει να το απαιτεί να είναι ελεύθερος να βγει σε μια περιοχή όπως τα Εξάρχεια χωρίς να φοβάται για τη ζωή του.

Από ανάρτηση στο Facebook

Ημερομηνία: 
04/07/2020 - 00:35
Τύπος: 
Ξυλοδαρμός
Τοποθεσία: 
Εξάρχεια